Lingkungan, sosial lan pamrentahan bisa uga bener-bener mundur ing perang Rusia ing Ukraina, nanging saiki isih dadi bagean gedhe ing jagad iki.










Konsep dadi ramah lingkungan lan sadar sosial ing jagad ganja perusahaan penting banget, amarga rangking generasi mudha sing kalebu akeh konsumen uga cocog karo konsep kasebut.






you are watching: Takeaways saka Obrolan Kita babagan Risiko ESG ing Ganja

Dadi ESG, utawa ujar manawa dadi ESG, ora ana risiko, lan ana risiko tartamtu sing kudu dingerteni perusahaan ganja – lan sing kerja kanggo ngasuransiake.

Jonathan Meer

Kanggo podcast Insuring Cannabis paling anyar, kita ngomong karo Jonathan Meer, pengacara karo Wilson Elser, sing duwe saran sing apik babagan kabeh sing bisa ditindakake nalika dadi ESG.

Ing ngisor iki sing dijupuk saka obrolan kasebut.

see more : TikTokはスパムコメントをブーイングするために嫌いなボタンを追加しています

Keprigelan utama Meer babagan ESG ora mung babagan perusahaan sing ngupayakake dadi luwih ijo, utawa luwih sadar sosial, nanging babagan eksekutif pernyataan apa wae babagan prestasi ESG perusahaan sing bisa uga ora cocog karo apa sing ditindakake.

“Dadi, apa pernyataan ESG? Apa pratelan sing ditindakake babagan masalah lingkungan? Apa pratelan sing ditindakake babagan masalah pemerintah sosial? Apa gunane kanggo perusahaan?” ujare Meer. “Dadi, nalika direktur lan pejabat nempatake awake dhewe kanthi makili manawa perusahaan bakal nindakake salah sawijining perkara kasebut. Keprigelan yaiku yen ora bisa ditindakake, yen ora cocog lan utamane industri ganja, jinis janji dadi ijo, apa potensial, sampeyan ngerti akibate babagan tanggung jawab sing bisa ditindakake. pengadilan?”

Keprihatinan kasebut ditambahake ing industri ganja, ing ngendi keadilan sosial dadi pertimbangan ing pirang-pirang wilayah nalika menehi lisensi kanggo bisnis lan praktik perekrutan sing adil disorot. Kajaba iku, industri ganja main kanggo wong enom, akeh sing njupuk ESG luwih serius tinimbang generasi sadurunge.

“Aku mikir iki minangka kesan industri ganja, nanging pitakonane, kutipan-kutipan, kepiye ijo utawa kepiye lingkungan minangka crita liyane,” ujare. “Ana akeh masalah lan dheweke ngomong babagan netralitas karbon. Nanging panggunaan banyu lan dadi banyu sing positif, iki minangka masalah lingkungan, sing bisa dikira wong dudu bagean saka industri ganja ijo. Lan bisa uga dudu apa sing dikandhakake perusahaan kasebut sing bakal ditindakake kanggo para pemegang saham.

Nganti saiki, durung ana akeh conto tuntutan hukum D&O sing diajukake ing industri ganja kanggo nggambarake kanthi jelas peringatan Meer babagan ESG, nanging cocog ing industri liyane, kayata tuntutan lingkungan marang Exxon, lan setelan ing industri liyane sing ana gandhengane karo gerakan #MeToo. , bisa dadi harbingers saka apa sing bakal teka.

see more : PM Modi wurde erneut zum beliebtesten Führer der Welt und ließ auch Joe Biden und Boris Johnson hinter sich – Sarenews 2022

Ora dadi macem-macem sanajan ana janji, minangka wilayah liyane sing Meer ndeleng pratandha masalah.

“Jenis liyane ing (wilayah) sosial sing muncul yaiku masalah babagan keragaman,” ujare. “Ana pirang-pirang tumindak turunan sing diajukake ing taun utawa rong taun kepungkur marang direktur lan pejabat amarga ora cocog karo janjine duwe keragaman, nanging isih duwe minoritas utawa ora ana minoritas ing papan nalika akeh kasus kasebut wis bener. kabeh wis dipecat. Iki minangka perusahaan ganja bakal dadi populer. Iki minangka perkara sing bisa uga kudu ditangani karo klaim kasebut.

Pitakonan dhasar babagan ESG yaiku: “Apa sampeyan ngomong apa-apa, nanging sampeyan ora bakal nindakake, utawa nyoba nindakake, utawa nggawe upaya sing akeh kanggo nindakake? Dadi, yen sampeyan perusahaan sing ujar, aku bakal nandur modal ing entitas jinis ESG, nanging sampeyan ora, mula tanggung jawab kasebut bisa uga ana.

Dheweke nambahake: “Apa sampeyan bakal mlaku-mlaku … utawa yen sampeyan mung ujar supaya perusahaan rumangsa luwih apik babagan sampeyan, mula ana keprihatinan potensial, kanggo D lan O.”

gegandhengan:

Topik
ganja

Kasengsem ing ganja?

Entuk tandha otomatis kanggo topik iki.

seo marketing wordpress seo seo hosting seo and marketing word press seo wordpress and seo wordpress marketing hosting seo seo press pro market seo seo & marketing seo e marketing e marketing seo seo pro wordpress marketing & seo seo di wordpress wordpress seo host hosting and seo wordpress hosting seo wordpress seo wordpress wordpress for marketing seo press wordpress marketing for seo

The source: https://nguyendiep.com
Category: Marketing

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.