Windows vises muligvis Fejl 0x800700DF: Filen overskrider den tilladte grænse og kan ikke gemmes når du gemmer en fil lokalt, kopierer en fil til en ekstern lagerenhed eller uploader den til SharePoint.

Hvis du har stødt på dette problem, ved du, hvor frustrerende det er at have nok ledig plads, men Windows fortæller dig, at filstørrelsen overstiger grænsen. For at hjælpe dig med at slippe af med denne fejl, har vi sammensat en guide til, hvordan du hurtigt kan rette den.

1. Indstil dit filsystem som NTFS

Hvis dit filsystem i øjeblikket er indstillet til FAT32, vil du ikke have noget problem med at overføre filer, så længe deres størrelse ikke overstiger 4 GB. Men når du downloader større filer, vil du løbe ind i fejlen 0x800700DF. I stedet for at opdele dine filer hver gang, kan du indstille dit filsystem til NTFS, som giver dig mulighed for at kopiere filer med en maksimal størrelse på 16 TB.

Bemærk: Ændring af dit filsystem for en af ​​din computers partitioner vil slette de data, du har gemt der. Så du bør oprette en sikkerhedskopi, før du foretager ændringen.

Følg disse trin for at ændre dine filsystemindstillinger:

 1. Start File Explorer og gå til den problematiske partition eller lagerenhed.
 2. Højreklik på den og vælg Format.
 3. Sæt Filsystem til NTFS.
 4. Til Tildelingsenhedsstørrelse Vælg Standard tildelingsstørrelse.
 5. Indtast et navn nedenfor Volume label.
 6. Fjern markeringen i Hurtig formatering mulighed.
 7. Klik Okay.

Eksterne drevegenskaber.

Ændringen kan tage et stykke tid, afhængigt af hvor meget data du har gemt der. Når processen er færdig, skal du genstarte din computer og kontrollere, om du stadig får filstørrelsesfejlen, når du kopierer en stor fil.

MAKEUSE AF DAGENS VIDEO

2. Brug registreringseditoren

Hvis du får Filen overskrider den tilladte grænse og kan ikke gemmes fejl, når du overfører en fil til din Windows-computer, bør du tage et kig på dine systemindstillinger. Registreringseditor gemmer indstillinger for dit system og for apps, der er designet til at bruge registreringsdatabasen.

Så redigering af en af ​​registreringseditorens nøgler skulle løse filoverførselsproblemet:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en Kør-dialogboks.
 2. Type regedit og klik Okay.
 3. I vinduet Registreringseditor skal du bruge menuen til venstre til at navigere til HKEY_LOCAL_MACHINE > System > CurrentControlSet > Tjenester > WebClient > Parametre.
 4. Åbn den fra højre rude FileSizeLimitinBytes.
 5. Sæt Værdi data til 40000000.
 6. Sæt Grundlag til Decimal.
 7. Klik Okay.
 8. Luk Registreringseditor og genstart din computer.


Indstillinger for registreringseditor i Windows 10.

3. Aktiver WebClient-tjenesten

Hvis du støder på denne filstørrelsesfejl, når du bruger SharePoint eller en lignende app, der bruger WebDAV, bør du tage et kig på Windows-tjenester.

 1. I startmenuens søgelinje, søg efter tjenester og vælg Kør som administrator.
 2. Åben WebClient og tjek om Status er Løb. Hvis ikke, klik Start.
 3. Hvis tjenesten allerede kører, skal du klikke Stop > Start for at genstarte den.


Windows 10 tjenester menu.

Hvis du stadig ikke kan uploade filer til SharePoint efter at have aktiveret WebClient-tjenesten, skal du tage et kig på SharePoint-uploadindstillinger. Sørg for, at uploadgrænsen er større end den filstørrelse, du vil uploade.

Hvis du har travlt og vil uploade en PDF, video eller billede, er der masser af gratis værktøjer, som du kan bruge til at reducere filstørrelsen.

4. Scan din computer

Hvis du ikke kunne finde noget galt med dine systemindstillinger, men stadig støder på fejlen 0x800700df, har du muligvis at gøre med en malware-infektion. Selvom dit antivirus burde signalere problemet, før du bemærker nogen symptomer, er malware ikke altid let at opdage. Hvis filstørrelsesbegrænsningsfejlen ikke er det eneste problem, du oplever, bør du køre en scanning.

Administrer dine filer uden problemer

Den værste del ved Filen overskrider den tilladte grænse og kan ikke gemmes fejl på en Windows-computer er, at du kan miste dine data, når du forsøger at overføre dem. Selvom du kan gendanne dine data med Windows indbyggede værktøjer, fungerer det ikke altid som planlagt. Under alle omstændigheder er det nemmere at sikkerhedskopiere dine vigtige filer end at bruge et datagendannelsesværktøj.USB-flashdrev, hukommelseskort, cd og harddisk

Sådan opretholder du en effektiv sikkerhedskopieringsplan (og hvorfor du bør)

Læs Næste


Om forfatteren

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *