Qatar Airways ujar manawa ora diwajibake nampa kiriman pesawat jet Airbus SE A350 nganti ana masalah karo cat permukaan diatasi, nuduh produsen pesawat Eropa ngedhunake standar kanggo nyuda masalah kasebut.

Ing sidang pengadilan London ing Kamis, Philip Shepherd, pengacara sing makili maskapai Teluk, ujar manawa Airbus isih durung menehi analisa sebab-sebab sing dibutuhake babagan masalah permukaan cat “amarga kita curiga yen dheweke ora seneng karo apa tegese. pesawat iki.”

Pangrungon iki looking ing Jeksa Agung bisa ngetokake kapisah disambungake menyang regejegan – kaputusan Airbus kanggo mbatalake pesenan kanggo 50 cilik A321 narrowbodies minangka hubungan antarane loro-lorone soured. Qatar Airways, salah sawijining pelanggan paling gedhe saka planemaker, saingan karo pamindhahan kasebut, amarga ora ana pengganti sing apik amarga sawetara model sing unggul.

“Aku njaluk dheweke nindakake kontrak,” ujare Shepherd. “Dheweke minangka pemasok monopoli A321, ora ana pemasok liyane lan minangka monopoli, dheweke duwe kewajiban khusus supaya ora nyalahake posisi monopoli.”

Kejut Industri

Pengadilan wis ngandhani Airbus supaya ora nyerahake slot produksi A321 kanthi permanen menyang pelanggan liyane nganti pengadilan nemtokake manawa bakal ngidini pembatalan kasebut. Kaputusan planemaker kanggo narik kontrak cingak industri, awit iku meh unheard saka Produsèn kanggo discard pesenan nalika customer duwe kemampuan kanggo mbayar.

Hakim bakal nimbang rasa ora nyaman kanggo salah siji sisih mbatalake utawa mulihake kontrak, uga keunikan produk sing ditawakake. Airbus wis disebut-sebut pesawat A321 minangka game-changer kanggo maskapai, ngidini kanggo mabur rute luwih ekonomi luwih.

Ing salah siji titik ing pangrungon, hakim takon Qatar Airways apa wis nyoba kanggo nyewa A321 saka lessor pesawat tinimbang tuku langsung. Pengacara maskapai kasebut ujar manawa para klien wis nggawe pitakon nanging ora kasedhiya, ujar manawa perusahaan kasebut bakal nandhang karusakan gedhe yen kontrak kasebut dibatalake.

Ancaman

Hakim takon kenapa kekurangan kasedhiyan ora kalebu ing bukti, diarani “pancen kritis” kanggo pangrungon.

Pengacara Airbus ujar manawa hubungan kasebut “rusak banget,” lan salah yen meksa pihak kasebut bebarengan. Sonia Tolaney, makili Airbus, ngandika maskapai wis impugned safety saka A350 uga seeking kanggo ngrusak reputasi saka Uni Eropa Aviation Safety Agency liwat nggawe comparison kanggo Boeing Co. 737 Max “debacle”.

“Iku bakal dadi injunction mirunggan sing meksa pihak musuhan kanggo kerjo bareng lan Airbus kanggo gawé pesawat ing ancaman saka nistha kanggo meh dasawarsa,” ngandika Tolaney.

Biaya Qatar entuk pesawat ing pasar leasing bisa ditangani liwat karusakan, Airbus ngandika, lan pesawat ora bisa dianggep unik amarga pesawat padha bisa dipikolehi salah siji ing pasar leasing utawa ngowahi kanggo Boeing saingan model 737.

Airbus ngandika model pesaing Boeing wis “iso dibandhingke yen ora sawetara luwih apik” saka apa Qatar wis dhawuh karo Airbus – pratelan sing wungu eyebrows diwenehi Airbus touting kapabilitas A321 kang.

Jarak sing luwih dawa

Pengacara pesawat kasebut ujar manawa mung 20% ​​pesenan maskapai kasebut kanggo versi A321 sing luwih dawa, kanthi jarak 6.500 kilometer, utawa 3.500 mil laut, adhedhasar konfigurasi sing dipilih maskapai kasebut. Qatar ujar manawa model kasebut minangka model sing kudu dikirim dhisik, mula paling relevan.

Sidang liyane tanggal 26 April bakal nyetel jadwal kanggo kasus sing luwih akeh babagan kontrak A350. Hakim ujar manawa dheweke bisa ndeleng alasan kanggo nyepetake jadwal sing diwenehake “kepentingan sing duwe” ing asil kasus sing luwih akeh, kalebu maskapai liyane sing mabur A350.

Dheweke ujar manawa bakal menehi keputusan babagan pembatalan A321 ing tanggal kasebut sawise menehi wektu luwih akeh kanggo pihak loro kanggo ngirim bukti manawa kontrak kasebut mbatesi jumlah kerusakan sing bisa dianugerahi. Yen mengkono iku bisa nggawe injunction luwih kamungkinan, amarga Qatar bisa uga ora bisa kanthi lengkap mbalekake jumlah ilang liwat pembatalan pesenan.

-Kanthi pitulungan saka Katharine Gemmell.

Hak Cipta 2022 Bloomberg.

Topik
Aviation Aerospace

Kasengsem ing Aerospace?

Entuk tandha otomatis kanggo topik iki.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *