Saklawasé limang taun sawise pegawe tiwas ing trench ambruk, a contractor Missouri kapapar loro buruh kanggo risiko ngancam nyawa kang dikubur dening ewu kilogram saka lemah nalika padha makarya ing trench sing ora dilindhungi weakened dening pooling banyu ing situs penggalian, miturut. menyang US Department of Labor Occupational Safety and Health Administration (OSHA) inspeksi.










Tanggal 14 Oktober 2021, inspektur OSHA ngamati loro karyawan Blue Springs, Missouri Arrow Plumbing nginstal pipa banyu ing parit ing situs konstruksi omah Eagle One lan ngenali 12 pelanggaran sing diduga. Agensi kasebut nyebutake perusahaan lan pemilik Rick Smith kanggo papat pelanggaran sing disengaja, siji nglanggar bola-bali lan pitung pelanggaran serius standar federal. OSHA ngusulake $ 796,817 ing penalti.






you are watching: Kontraktor Missouri Ngadhepi Hukuman $797K kanggo Pelanggaran Paparan Pekerja

see more : Showmaker and Deft were eliminated from the Korean LoL team for the ASIAN Games 2022

Sawise diselidiki ing Oktober, OSHA ngutip Arrow Plumbing kanggo rong kasus kanthi sengaja ngidini para pekerja mlebu parit tanpa menehi perlindungan ing guwa, uga kutipan sing disengaja kanggo ngidini banyu nglumpukake ing parit, sing ngrusak integritas tembok penggalian, lan gagal njaga tumpukan lemah paling sethithik 2 kaki saka pinggir penggalian. Perusahaan kasebut uga ngidini para pekerja mlaku kanthi beban sing digantung, ora nyedhiyakake topi keras, nggunakake tangga kanthi ora bener, ora bisa nglatih para pekerja lan nyedhiyakake bebaya.

Arrow Plumbing nduweni riwayat pelanggaran OSHA sing signifikan. Sawise investigasi fatality ing 2016, perusahaan mutusake kutipan safety federal kanthi setuju kanggo netepi syarat perjanjian pemukiman sing dilebokake sadurunge Komisi Peninjau Kesehatan lan Kesehatan Pekerjaan ing 2018. Persetujuan kasebut mbutuhake perusahaan nyewa konsultan safety kanggo ngrancang lan ngetrapake. program safety trench lan njamin karyawan ngrampungake construction OSHA lan trenching lan kursus latihan penggalian. Nanging, Arrow Plumbing ora nyewa konsultan safety nganti 1 Februari 2021 – telung taun sawise janji bakal ditindakake. Persetujuan kasebut uga njaluk perusahaan mbayar $ 225.000 ing denda sadurunge liwat limang pembayaran $ 45.000 sajrone patang taun. Nganti saiki, Arrow mung nggawe pembayaran siji.

Ing wulan Agustus 2020, OSHA nyebutake maneh perusahaan kasebut sawise nemokake karyawan sing kerja ing parit liyane sing ora dilindhungi ing Lembah Grain. Perusahaan wis mbantah kutipan kasebut.

see more : Howden Nduwe 2 Broker Italia Nord Est Insurance Broker lan ASI

Sumber: OSHA

Topik
Kontraktor Missouri

Apa artikel iki aji?


Ing ngisor iki ana artikel liyane sing bisa sampeyan nikmati.

Kasengsem ing Kontraktor?

Entuk tandha otomatis kanggo topik iki.

seo marketing wordpress seo seo hosting seo and marketing word press seo wordpress and seo wordpress marketing hosting seo seo press pro market seo seo & marketing seo e marketing e marketing seo seo pro wordpress marketing & seo seo di wordpress wordpress seo host hosting and seo wordpress hosting seo wordpress seo wordpress wordpress for marketing seo press wordpress marketing for seo

The source: https://nguyendiep.com
Category: Marketing

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.