Kembar digital ningkatake manufaktur nyata

Data donya nyata sing dipasangake karo simulasi digital produk-kembar digital-nyedhiyakake wawasan sing migunani sing mbantu perusahaan ngenali lan ngrampungake masalah sadurunge prototipe mlebu produksi lan ngatur produk ing lapangan, ujare Alberto Ferrari, direktur senior saka Model-Based Digital. Pusat Kapabilitas Proses Utas ing Raytheon.

“Kaya ujar, ‘Kabeh model salah, nanging sawetara sing migunani,'” ujare Ferrari. “Kembar digital, didhukung data-minangka fakta nyata-minangka cara kanggo ngenali model sing pancen migunani kanggo nggawe keputusan.”

Konsep kasebut wis diwiwiti, kanthi pasar teknologi lan piranti kembar digital sing saya tambah akeh 58% saben taun kanggo nggayuh $48 milyar ing 2026, munggah saka $3.1 milyar ing 2020. Nggunakake teknologi kanggo nggawe prototipe digital ngirit sumber daya, dhuwit, lan wektu. Nanging teknologi kasebut uga digunakake kanggo simulasi luwih akeh, saka populasi kutha nganti sistem energi nganti panyebaran layanan anyar.

Njupuk manufaktur minangka mawarni-warni minangka Raytheon lan panyulingan Swedia Vodka Absolute, sing nggunakake teknologi kanggo ngrancang produk anyar lan nyepetake proses manufaktur, saka rantai pasokan nganti produksi lan, pungkasane, daur ulang lan pembuangan. Singapura, London, lan sawetara kutha Texas Gulf Coast wis nggawe kembar digital komunitase kanggo ngatasi aspek manajemen kutha, kalebu model pola lalu lintas ing lurung-lurung kutha, nganalisa tren bangunan, lan prédhiksi dampak saka owah-owahan iklim. Lan perusahaan kayata Bridgestone lan panyedhiya layanan drone Zipline nggunakake teknologi sing dipasangake karo data operasional kanggo mbantu miwiti layanan anyar.

Perusahaan wis nggunakake kembar digital minangka bagéan saka transformasi digital, cara kanggo simulasi kinerja, ngenali kelemahane, lan operate layanan luwih efisien. Inisiatif digital perusahaan apa wae kudu njelajah apa sawetara aspek produk, operasi, utawa lingkungan bisa disimulasi kanggo entuk wawasan.

Simulasi desain lan manufaktur

Teknologi digital-kembar saiki duwe dhasar ing desain dibantu komputer (CAD) lan alat teknik komputer sing dikembangake luwih saka telung dekade kepungkur. Sistem piranti lunak kasebut ngidini para insinyur nggawe simulasi virtual kanggo nguji owah-owahan ing desain produk. Insinyur ngrancang komponen produk, kayata airfoil, ing komputer lan banjur menehi tugas marang model utawa pematung kanggo nggawe barang kasebut ing lempung, kayu, utawa komponen saham kanggo uji fisik.

MIT SiemensAuto Callout1 cropped

Dina iki, proses kasebut wis mindhah tahapan prototipe nganti luwih suwe ing proses kasebut, amarga tuwuhing daya komputasi lan panyimpenan sing akeh banget ngidini ora mung kabeh produk bisa diprototipe nanging uga informasi liyane, kayata informasi babagan pasokan bahan mentah. bahan, komponen sing dibutuhake kanggo manufaktur, lan operasi produk ing lapangan.

“Yen sampeyan ndeleng alat CAD lan rekayasa saka 30 taun kepungkur lan squint mripatmu, sampeyan bakal weruh manawa iku kembar digital,” ujare Scott Buchholz, pejabat teknologi pemerintah lan layanan umum lan direktur riset teknologi sing berkembang ing Deloitte Konsultasi. “Nalika komputasi daya lan panyimpenan mundhak, kemampuan kanggo nindakake simulasi migunani munggah, lan kita pindhah saka rendering kurang kasetyan kanggo simulasi dhuwur-kasetyan.”

Asilé yaiku teknologi digital-kembar wis njupuk macem-macem industri kanthi badai. Produsen kendharaan lan produk infrastruktur sing larang entuk manfaat saka nyepetake siklus desain lan pangembangan, nggawe perusahaan aerospace, pabrikan mobil, lan lembaga perencanaan kutha kabeh dadi pangguna awal. Nanging, para startup uga nggunakake mentalitas simulasi-pisanan kanggo cepet ngulang perbaikan produk.

MIT SiemensAuto REVDigitalTwinInfographic cropped

Mupangat utama: kembar digital wis nyurung konstruksi fisik prototipe luwih mudhun ing pipa desain. Sawetara perusahaan sing ngupayakake inisiatif prototipe nol kanggo ngilangi langkah-langkah prototipe lan ngaktifake upaya langsung menyang manufaktur, ujare Nand Kochhar, wakil presiden industri otomotif lan transportasi ing Siemens Digital Industries Software.

Iki minangka owah-owahan gedhe saka jaman kepungkur. “Siklus urip pangembangan produk sing khas ana ing ngendi wae saka enem nganti wolung taun,” ujare Kochhar babagan manufaktur mobil. “Industri wis nggarap, lan saiki duwe siklus urip 18 sasi utawa 24 sasi. Saiki, automaking luwih gumantung marang piranti lunak, sing dadi faktor penentu ing siklus urip.

Ngundhuh laporan lengkap.

The source: https://nguyendiep.com
Category: Marketing

Thanks for Reading

Enjoyed this post? Share it with your networks.

Get more stuff

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.

Leave a Feedback!