Island Holdings Inc. dijenengi Robert Bruhl kepala investasi lan wakil presiden eksekutif.

Bruhl ngawasi portofolio treasury perusahaan lan bakal tanggung jawab kanggo ngoptimalake investasi saiki, nyaring strategi lan inisiatif investasi, lan ngenali kesempatan kanggo wutah jangka panjang lan cendhak.

Bruhl paling anyar dadi presiden DR Horton Hawai’i, anak perusahaan lokal saka homebuilder nasional. Dheweke ngenteni 18 taun ing DR Horton, wiwitane dadi direktur akuisisi.

Bob Bruhl
Cole Bogue

Kulawarga perusahaan Island Holdings kalebu Asuransi Pulau, Agen Asuransi Atlas, Pusat Asuransi Pyramid, Pacxa lan Tradewind Capital.

Builders & Tradesmen’s Insurance Services Inc. ing California jenenge Cole Bogue wakil presiden penjamin.

Bogue bakal ngawasi manajemen akun klien karo kabutuhan jangkoan Komplek, nalika ngatur sukses kabeh produk obligasi.

Sadurunge gabung karo BTIS, Cole dadi presiden kanggo Layanan Asuransi Kontraktor CA ing Sacramento.

BTIS minangka agensi umum sing fokus kanggo nglayani bisnis cilik kanthi layanan asuransi lan minangka bagean saka Grup Amynta.

Topik
California

Apa artikel iki aji?


Ing ngisor iki ana artikel liyane sing bisa sampeyan nikmati.

Warta asuransi paling penting, ing kothak mlebu saben dina bisnis.

Entuk newsletter dipercaya industri asuransi

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *