Du kan nu få mere kontrol over, hvem der kan følge dig og se, hvad du har gang i på Clubhouse. Appen har tilføjet en beskyttet profilfunktion, der lader dig holde din profil privat, så du kan administrere, hvem der har adgang til dig og din aktivitet på appen.

Så hvordan kan du skifte til en beskyttet profil på klubhuset, og hvordan fungerer det? Fortsæt med at læse for at finde ud af det.

Klubhus lancerer en “beskyttet profil”-funktion


En telefon, der viser Clubhouse-appikonet

Klubhuset har lanceret en beskyttet profilfunktion, der hjælper dig med at begrænse, hvem der kan følge og interagere med dig på appen.

De annoncerede indslaget i slutningen af ​​marts 2022 i en Klubhus blogindlægsom lyder:

I dag lancerer vi en beskyttet profilindstilling for at gøre det, så din fulde profil kun er tilgængelig for personer, som du godkender som følgere.

Selvom private profiler er populære blandt sociale medieplatforme, bemærkede Clubhouse, at det lancerede funktionen for at hjælpe brugere med at føle sig trygge på sin platform under krigen mellem Ukraine og Rusland. Som der står i blogindlægget:

Vi har været ydmyge over at høre så mange historier fra folk på jorden i Ukraine, for at lytte til russere, der taler imod krigen, og for at opdage, at – uanset timen – det døgnåbne Ukraine Sitrep-værelse har været der for os. at bearbejde invasionen og dens indvirkning på verden.

Vi er taknemmelige for, at vi er blevet et mødested for mennesker rundt om i verden til at forbinde i denne tid, men vi ved også, at tider med konflikter og omvæltninger gør det stadig vigtigere at være opmærksom på din tilstedeværelse online, og hvad du deler.

I lyset af dette vil Clubhouses beskyttede profil-funktion tillade brugere at fortsætte med at have en stemme og være aktive på appen, mens de holder uønskede personer væk fra deres profiler.

Sådan gør du din klubhusprofil privat

Det er nemt at skifte til en privat profil på Clubhouse.

Først skal du sikre dig, at du har den nyeste version af appen installeret ved at opdatere den i Google Play eller App Store. Når det er gjort, skal du blot følge nedenstående trin.

  1. Åbn Clubhouse-appen på din telefon.
  2. Tryk på din Profil billede i øverste højre hjørne af skærmen, og tryk derefter på Indstillinger ikon, også i øverste højre hjørne.
  3. Tryk derefter på Profil fanen øverst på skærmen.
  4. Rul nu mod bunden af ​​skærmen og skift Beskyttet profil på. Du bliver muligvis spurgt, om du er sikker på, at du vil beskytte din profil. Hvis ja, tryk på Bekræfte øverst på skærmen, og skift derefter Beskyttet profil på.

MAKEUSE AF DAGENS VIDEO

Det er det; du har indstillet din klubhusprofil til privat med nogle få enkle trin. Som en ekstra foranstaltning kan du også blokere brugere på klubhuset helt.

Sådan fungerer klubhusets beskyttede profilfunktion


Fortrolighed Underskriv venligst

Når du beskytter din klubhusprofil, er det kun brugere, du godkender, der kan følge dig. Clubhouse hjælper dig også med at holde dig lavmælt ved ikke at anbefale brugere, du ikke kender, til din profil.

Dette er især vigtigt, da folk blandt andet kan finde din profil gennem Clubhouse’s Universal Search-funktion.

Når folk, du ikke kender, støder på din private profil, vil de kun kunne se begrænsede oplysninger, såsom dit navn, brugernavn, biografi og eventuelle sociale håndtag, du har linket til.

Du kan altid fjerne dine sociale mediehåndtag som et ekstra trin for at forhindre folk i at finde dig på andre sociale medieplatforme.

Når din klubhusprofil er privat, vil folk, der ikke kender dig, ikke kunne se værelserne, klubberne og gentagelserne på din profil.

Skal du gøre din klubhusprofil privat?


Kvinde tænker på arbejde

Hvis du vil have mere kontrol over, hvem der kan følge og interagere med dig på Clubhouse, eller hvis du bare vil holde dig lavmælt på appen, bør du overveje at gøre din profil privat.

Men hvis du vil øge din tilhængerskare eller ikke har noget imod at møde og engagere dig med nye mennesker, kan du holde din profil offentlig. Det hele afhænger af dine præferencer og dine mål for at være på platformen.

Klubhuset hjælper brugere med at forblive sikre på sin platform

Så behageligt som sociale medier kan være, er der ingen mulighed for at løbe væk fra virkeligheden med chikane og mobning på deres platforme. Brugere, unge som gamle, ønsker at føle sig trygge og godt tilpas på deres egne profiler og på sociale medier generelt.

At skifte til en privat konto er en af ​​måderne at opnå det på, i hvert fald så vidt det afhænger af dig. Selvom det ikke garanterer, at du slet ikke bliver chikaneret, er det en af ​​de få foranstaltninger, du kan tage for at begrænse chancerne for, at det sker.


Klubhus på app store

Sådan aktiverer du live billedtekster på klubhuset

Læs Næste


Om forfatteren


 


Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *