Hvad indeholder posten?

Tillad os at gætte: Du lagde mærke til en video på TikTok af personer, der konstruerer levende, lækkert klingende mekaniske tastaturer, og du troede, at du ville være med til det fornøjelige. Men alt, hvad du opdagede online, har været akronymer, tætte subreddits og 10-plus-minutters YouTube-film om, hvor vanskelige (og dyre) hjemmelavede mekaniske tastaturer kunne være.

Selvom gruppen har ændret sig til at være ekstra imødekommende over for nysgerrige tilskuere, er det ikke nemt at opsøge grundlæggende detaljer om tidsfordriv. Det er meget sandt, hvis du ikke har tænkt meget over dit tastatur i første omgang, eller hvis du alligevel går ud fra, at det spinkle og ikke-responsive membrantastatur på MacBook Air ikke vil være så farligt.

Så før du falder et netkanin-gab, der forsøger at bestemme, hvad farverne på kontakter indebærer, lad os tale om, hvad du skal finde ud af om at få eller konstruere dit tilpasselige mekaniske tastatur. Måske vil du afgøre, hvorfor personer bruger en hel masse {dollars} på dem – og endda beslutte, at de værdsætter det fuldstændigt.

Hvorfor køber folk mekaniske tastaturer?

Spillegruppen har været inde på mekaniske tastaturer i nogen tid nu, da de vil præsentere hurtigere respons-instanser og en total højere deltagelse i ekspertise. Men hvis du udelukkende rekreation på en konsol eller udelukkende bruger din pc til arbejde, behøver du måske på ingen måde at undre dig over, hvorfor folk ville bruge penge på et tastatur. Pænt, COVID-19 kan have brug for én ting at gøre med det.

“Keyboards har på ingen måde været tænkt på én ting at bruge penge på, dog med hjælp fra alle, der bor i huset; folk begynder at opfatte, at du kan gøre et tastatur til en behagelig software at arbejde med som en erstatning for en ting, som du lige køber fra hylden til meget lave omkostninger.”

siger Taeha Kim, også kaldet Taeha Sorts, en tilpasset mekanisk tastaturbygger og skaber af indholdsmateriale.

I overvejelserne om en af ​​hans film, tager Taeha derudover hensyn til, at hvis vi allerede bruger penge på ekstra meget effektive maskiner og større, højere shows, er det fornuftigt at have et behageligt, behageligt tastatur at bruge sammen med dem. Især hvis vi skriver meget af dagen, dag efter dag.

Det hele handler om tilpasning.

Den primære skelnen mellem et tilpasseligt mekanisk tastatur og ekstra fundamentale enheder er korrekt, at de kan tilpasses. Men det er bestemt ikke nær at skifte dine tastaturer – det ydre er en del af tasterne, du slår sammen med fingrene – for én ting, ekstra farverig eller behagelig. Du kan tilpasse, hvordan dit tastatur lyder, hvor besværligt du skal trykke på hver tast for at aktivere den, hvor meget den tast “kæmper igen” med hvert tryk, hvilket antal taster du ønsker at have, og masser af forskellige egenskaber.

Du kan endda omdanne dit fulde tastatur ved at slette standardfunktionerne for enhver tast og tildele den en anden aktivitet. På det bedste af det, vil du være i stand til at legemliggøre lag på lag af makroer og nøgleblandinger, der passer til dig og dine ønsker.

Du vil have et open source-program kendt som Through til gentilknytning og oprettelse af makroer. Dette gratis, brugervenlige softwareprogram vil give dig adgang til dit tastaturs tastaturoversigt, ud over detaljer om hver del, hver knap gør. Husk, at du vil være i stand til at bruge VIA uden et tilpasseligt tastatur, så vær sikker på, at dit er egnet.

Anatomien af ​​et mekanisk tastatur

Som et resultat af tilpasningen er udsigterne så store, at det kan være nemt at blive overvældet af mængden og antallet af mekaniske tastaturkomponenter, du kan finde online. Men hvis du ser på det større billede, vil et tastaturs anatomi på ingen måde være vanskelig.

Sag

For det første er der kabinettet, som er tastaturets præcise fysik og kan være lavet af forskellige forsyninger sammen med træ. Når du konstruerer dit mekaniske tastatur, vil etuiet til enhver tid være det allerførste, du køber, da dets dimension bestemmer mængden og fordelingen af ​​tasterne (formen). For eksempel vil et tastatur i fuld størrelse, ofte kendt som “en 100 %”, indeholde en række af betjeningstaster (Fn) på prime, et numerisk tastatur på den rigtige og forskellige nyttige knapper som “webside ned,” “hus” og “slet”. 75 % er, hvad du ser på de fleste husholdningsmodeller til bærbare computere, sammen med MacBook-husstanden, og der er endda 55 procent, som primært udelukkende indeholder bogstaver og forskellige grundlæggende nøgler, der ligner “retur” og “administration”.

PCB’et og pladen

Der er to komponenter i kabinettet: printkortet (PCB) og pladen. Det forrige er dit tastaturs sind, opretter forbindelse til din pc og holder dine kontakter (vi kommer til disse om et sekund). Pladen sidder alternativt på printpladen og beskytter den mod vejret – du vil være i stand til at få et glimt af den mellem dine tastaturer. Men på grund af at pladen er i direkte kontakt med keycaps, giver den også en del af den lækre lyd vi alle har brug for og elsker i et mekanisk keyboard. Beholdere kommer i flere forsyninger, såsom messing, aluminium eller kulfiber, og hvert materiale lyder anderledes, når det rammes med adskillige tastaturhætter.

Afbrydere

Sandsynligvis den mest indviklede del af et tastatur skiller sig ud som switchene, og de er langt det, der forvirrer nybegyndere nok mest. I brede vendinger er kontakter knapperne under tastaturet. De forbindes med PCB’et med to eller tre kobberstik; de er normalt stort set gebyrbelagte for at give dit keyboard en valgt følelse og lyd. Normalt vil du opdage tre vigtige klasser: lineær, taktil og klikagtig. Den primære giver ingen forslag, når den aktiveres, eller når den varme knap er registreret af din pc, hvorimod den anden giver taktile tip (bare et lille bump), og den tredje laver et ekstra klik.

Selvom virksomheden og nogle få enkeltpersoner i nabolaget har relateret enhver form for swap til bestemte forbrugerprofiler (lineære er for spillere, klik er for maskinskrivere og så videre), er Taeha stejlt på, at din ekspertise er eksklusiv for dig.

”Det er instrumenter til at få en bestemt aktivitet gennemført. Og alle har forskellige præferencer. Det er næsten at finde den, der matcher dine ønsker,” siger de.

At finde det rigtige sæt af switches til dig vil muligvis tage noget tid, og du skal stræbe efter dem – du vil være i stand til at studere meget ekstra fra praktisk ekspertise end ved at tjekke nogen oversigt. Men før du bestiller et par enheder, vil du muligvis ønske at få en vatpindstester. Disse små tavler inkluderer flere typer afbrydere, så du kan stræbe efter, og du kan finde dem for så lidt som $7, afhængigt af deres dimension og det sted, du køber dem.

Ikke desto mindre leverer modtagne testere ikke den fulde ekspertise, så at gå til gruppebegivenheder er en effektiv måde at lære at kende og tage et kig på, hvad der er på markedet. Tasha anbefaler, at du søger indfødte hold af elskere omkring dig og undersøger eventuelle kommende konferencer. Husk at disse forsamlinger er blevet mere og mere sparsomme som følge af COVID, så du kan blive nødt til at deltage lidt.

Taster

Til sidst er der tastaturknapper – sandsynligvis den mest sete del af dit tastatur sammen med dit etui, og uden tvivl det halve sted, du vil være i stand til at have, sandsynligvis den mest underholdende. Der er mange slags tastaturer, og himlen er begrænsningen i tilfælde af design – du kan finde dem i farvepaletter og endda formet som en kats potepuder.

Ændring af dine tastaturer skiller sig ud som den bedste tilpasning, du kan gøre til dit tastatur. De vil ændre dets udseende, præsentere en helt ny taktil ekspertise, og forskellige profiler kan endda ændre den bedste måde, du plejer. For at udskifte dine keycaps, vil du udelukkende have software kendt som en keycap puller. Og forsøm ikke at tage et billede af dit tastaturs originale struktur, før du begynder at trække det til side – det vil hjælpe dig enormt, hvis du sætter dit bræt igen kollektivt.

Vær opmærksom på kompatibilitet.

Desværre er der ikke mange produktionskrav i tilfælde af tastaturkomponenter. Hver gang du køber en splinterny plade, et sæt afbrydere eller tastaturer, vil du lave din analyse og sikre dig, at de varer, du overvejer, passer til den opsætning, du måtte have derhjemme.

Det hele begynder med den slags tastatur, du håndterer det. Der er to valg derude: hot-swappable og loddet. Det foregående giver dig mulighed for at skifte kontakter blot med udelukkende en afbrydertrækker. Sidstnævnte kræver et loddekolbe og et par overlegne talenter for at foretage enhver vigtig tilpasning til, hvordan dit keyboard føles og lyder.

Ligeledes er det ikke alle tastaturer, der passer til dine kontakter, og aldrig alle kontakter passer til dit PCB. Forskellige farvede kontakter indebærer også forskellige ting, der er afhængige af modellen, så vi kan ikke understrege betydningen af ​​at gøre dit hjemmearbejde tidligere end at handle. Hvis du ikke gør det, vil det muligvis ende med spildte penge og langt frustration. Selvom enorme online markedspladser som Amazon kan have meget af det, du vil bygge dit tastatur, vil du grave dybere for dig en ting, der knap nok er ekstra karakteristisk eller højere kvalitet. Og da tidsfordriv i høj grad presses af små og indfødte producenter, hvoraf mange finansierer deres drift på Kickstarter, vil klar måneder eller måske et år for en komponent at nå ikke være usædvanligt, forklarer Taeha.

“Det er sådan, du kan få adgang til ekstra indviklede og nuancerede designs, som måske ikke er potentielle med masseproduktion,” siger han. “Men du vil ønske dig adskillig vedholdenhed.”

Det er OK at starte i det små.

Når du bliver skræmt, er du ikke alene. Der er talrige oplysninger på markedet, og det er nemt at blive svimmel. Plus, tilpasselige mekaniske tastaturer og deres komponenter er ikke ligefrem billige, så dette er ikke en køb-materialerne-og-figurer-ting-ud-senere form for tidsfordriv.

Tasha anbefaler, at førsteårsstuderende begynder med at få et fuldt samlet tastatur og tage del i det ved at ændre komponenterne. Endelig vil du få styr på det og finde dig selv med både et ekstremt specialfremstillet bræt eller tørsten efter at gå efter ekstra. Og hvis du ønsker at gå all-in fra start og konstruere et bræt fra bunden, planlægger du fremad.

“Noget mellem $150 og $200 er en god økonomi på din første konstruktion,” siger Taeha. “Du kan finde dig selv med et behageligt tastatur, du vil være i stand til at forbedre senere for dig.”

Ikke desto mindre understreger han betydningen af ​​analyser og anbefaler at drage fordel af den nuværende vækst af mekanisk tastaturindholdsmateriale på platforme, der ligner YouTube og TikTok.

“En af de bedste måder at komme ind i det i mellemtiden er kun at spise talrige indholdsmateriale,” siger han. Han anbefaler desuden, at du dykker ned i r/MechanicalKeyboards subreddit og det gamle udseende, men ikke desto mindre nyttigt geekhack.org. Der vil du opdage ekstra nuanceret information og detaljer om komponenter og konstruktion, og endda komme med i crowdsourcing, kickstart, gruppekøb, der er sjovt.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *