Opera er en fænomenal browser med et væld af interessante funktioner bagt lige ind i tjenesten fra starten. En af disse tjenester er en inkluderet VPN, som alle kan bruge med browseren der og da.

Men hvis du er utilfreds med basisfunktionaliteten i Operas VPN, vil du være glad for at vide, at der er en bred vifte af alternativer til rådighed, og alle fra Operas helt egen tilføjelsesbutik.

Her er fem af de bedste.


Et skærmbillede af Hola VPN Addon i brug

Først på denne liste kommer Holas gratis VPN. Hola er en VPN-tjeneste, der både er gratis at bruge og fri for annoncer, så du nemt kan få adgang til blokerede sider fra hele verden.

Hvis du forsøger at få adgang til indhold fra andre dele af verden, f.eks. Netflix-indhold, der er regionslåst, så er Hola en fænomenal måde at få adgang til dette indhold på.

Hvis du er mere bekymret over, at folk kigger ind på din browsing, så har Hola dig også dækket der. VPN vil beskytte din browsing, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvem der kan få adgang til dine browsingdata.

Du kan få adgang til alt dette gennem Holas ressourcedelingsfællesskab, som du vil være med til at udvide, hvis du selv bruger tilføjelsen. De oplysninger, som Hola og andre brugere har adgang til, vil ikke sinke din computer eller få adgang til nogen personlige oplysninger ud over din IP-adresse.

MAKEUSE AF DAGENS VIDEO

Hvis det bekymrer dig, kan du altid give Hola Premium en chance, som fjerner mange af begrænsningerne for basistjenesten med udvidet brugstid, dedikerede servere, fuld kryptering, privatliv og mere.


Et skærmbillede af Browsec VPN Addon i brug

Næste på denne liste kommer Browsec. Hvis du leder efter en VPN-udvidelse til Opera, der ikke er afhængig af peer-to-peer-forbindelser, så er Browsec en god mulighed for at gøre netop det.

I modsætning til nogle andre VPN’er giver Browsec dig alle fordelene ved en VPN, der kører ud af dedikerede servere uden premium prisskilt. Tilføjelsen er helt gratis at bruge, selvom der er en betalt plan for nogle udvidede funktioner.

I sin kerne er Browsec dog alt, hvad du kan ønske dig i en VPN. Tilføjelsen giver dig mulighed for sikkert at ændre IP fra en række forskellige placeringer og krypterer dine browserdata og trafik, så ingen kan se, hvad det er, du laver online.

Hvis du bruger Browsec gratis, vil de vigtigste begrænsninger være i rækken af ​​steder, du kan få adgang til ved hjælp af dens tjeneste, og den hastighed, hvormed Browsec opretter forbindelse. Uden et premium-abonnement er Browsec begrænset til kun 1mbps browsinghastigheder, selvom dette øges til 100mbps, hvis du opgraderer.

På samme måde er de steder, du kan få adgang til ved hjælp af VPN, kun Holland, Singapore, Storbritannien og USA. Med premium-planen er der dog 42 andre steder, du også kan få adgang til.

Selvfølgelig er der gode alternativer til at bruge en VPN, men med disse muligheder er der ingen grund til ikke at prøve Browsec.Et skærmbillede af ZenMate VPN Addon i brug

Hvis du leder efter en VPN, der kan gøre lidt mere for dig, så passer ZenMate måske godt til dine behov.

ZenMate gør alt, hvad du måtte ønske af en VPN. Det giver dig mulighed for hurtigt og nemt at oprette forbindelse til et væld af forskellige proxy-servere online, hvilket giver dig mulighed for nemt at fjerne blokering og omgå websider.

ZenMate krypterer også dine data og netværkstrafik, så din browsing er fuldstændig beskyttet, og i modsætning til så mange VPN-tjenester, der indsamler sporingsdata på deres websteder, gemmes ingen af ​​oplysningerne på nogen måde til at blive brugt eller solgt senere.

Det mest interessante ved ZenMate er dog de ekstra ting, du kan gøre med den. For eksempel kommer ZenMate med en smart prisfunktion for at give dig hints om bedre priser, der er tilgængelige, når du handler online.

Hvis du abonnerer på en ZenMate premium-plan, vil du også være i stand til at få adgang til funktioner som f.eks. smarte placeringer, som giver dig mulighed for at indstille bestemte placeringer på et websted-til-sted-basis, så du kan sikre dig, at du altid er kontrol over din browsing.

Disse premium-planer inkluderer også hurtigere VPN-hastigheder såvel som både desktop- og mobile VPN-klienter, så du altid er beskyttet, uanset hvordan du browser.


Et skærmbillede af DotVPN VPN Addon i brug

Næste på denne liste er DotVPN. DotVPN er en fantastisk VPN-tjeneste til Opera, som giver dig masser af sikkerhed, mens du surfer.

DotVPN kommer med et stort udvalg af sikkerhedsfunktioner såsom optimerede VPN-netværk, som du har adgang til med imponerende hastighed og båndbredder, samt pålidelig kryptering for at sikre, at din browsing forbliver sikker.

Forbindelse kunne ikke være nemmere med et et-tryks forbindelse til VPN-system, så du behøver ikke at være bekymret for, hvad der sker, når du slukker for din VPN. Du kan endda også få adgang til .onion-websteder takket være indbygget TOR-browsing. En integreret firewall er også inkluderet for at blokere alle indgående forbindelser til din enhed, en praktisk funktion, hvis du nogensinde har brug for det.


Hvis du leder efter et stort udvalg af forskellige lande at vælge imellem, så er DotVPN måske ikke det første valg, men med 12 forskellige lande at vælge imellem og en række forskellige datacentre bag sig, er der stadig meget at kunne lide her.

Hvis du leder efter noget hurtigt og nemt at komme i gang med, vil det fungere for næsten alle, så er Whoer VPN en fantastisk service til netop det.

Hvem VPN gør alt, hvad du ønsker af en VPN-tjeneste. Det giver dig mulighed for nemt at skjule din IP-adresse, mens du surfer på internettet, hvilket giver dig en sikker forbindelse, uanset hvor du går, det være sig offentlige Wi-Fi-punkter eller surfer derhjemme.

Desuden kan du få adgang til indhold fra hele verden med Whoer VPN, uanset hvor du er. Adgang til onlinespil, sociale netværk, blokerede websteder og mere er alle let tilgængelige.

Med hurtig installation er det nemt at komme i gang med Whoer VPN, hvilket betyder, at du kan få det op at køre med et øjebliks varsel.

Gennemse aldrig ubeskyttet igen

Som du kan se, er det nemmere end nogensinde at komme i gang med en VPN, og med disse fantastiske tilføjelser behøver du ikke engang at bekymre dig om komplicerede installationer eller mere.

Uanset hvad du leder efter, er der et væld af forskellige tilføjelsesmuligheder til Opera, og mange af dem er VPN’er, der bare venter på, at du giver et skud. Installation og afinstallation er så let, at der ikke er nogen grund til ikke at give et par en chance.


bedste-vpn-tjeneste

Læs Næste


Om forfatteren


 


Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *