Blade Forensic Data Recovery Professional 1.12 (x32 / x64) [ENG] [Portable]
Blade er et Windows-baseret , avancerede professionelle retsmedicinske data recovery løsning. Det understøtter professionelle modul plug-ins, som giver det avancerede data recovery og analyse kapaciteter. Den kraft og fleksibilitet af værktøjet kan udvides som nye moduler bliver tilgængelige. Lade Forensic Data Recovery Professional 1 understøtter alle de store retsmedicinsk billedformater og er mere end blot et data opsving værktøj. De professionelle moduler har indbygget Intelli-Carve® validering og tolkning rutiner til at hjælpe med nøjagtige data opsving. Nogle af de standardprofiler har også Intelli-Carve® validerede rutiner (såsom JPEG og MPEG-4 / 3GP / ISO basen medier opsving modul).
Softwaren er udviklet til ekstremt hurtig / præcis retskemiske data opsving. Ikke alene er det yderst effektive i foranalysen fase af en retsmedicinsk undersøgelse, kan den hurtigt konfigureret til at inddrive skræddersyede dataformater. Det er specielt skrevet til området for Digital Forensics.
Avanceret Carving med regulære udtryk
Blade er designet til ekstremt hurtig / præcis retsmedicinske data opsving og med brug af sin avancerede regulære udtryk mønstertilpasning, høj hastighed udskæring er præcis hvad du får. Ikke alene er det yderst effektivt i foranalysen etape af en retsmedicinsk undersøgelse, kan det hurtigt konfigureres til at genvinde skræddersyede dataformater.
Bruger Oprettet Data Recovery Profiler
Blade® understøtter brugerskabte data recovery profiler. Hvis en ny datatype er identificeret, kan brugeren oprette en data recovery profil specifikt til at inddrive den nye datatype. Dette gør softwaren yderst fleksible. I modsætning til nogle kommando-line udskæring værktøjer, Blade® tilbyder et fuldt grafisk brugergrænseflade og gør det ekstremt nemt at oprette et opsving profil. Desuden kan de eksporteres / importeres, hvilket gør den ideel til deling profiler med andre brugere.
Intelli-Carve®
Intelli-Carve® er en innovativ, førende teknologi designet af Digital Detective som er designet til øge nøjagtigheden og integriteten af ​​de data inddrevet i løbet af data recovery processen. Den Intelli-Carve® motor forstår strukturen i forskellige filformater og kan direkte inddrivelse proces for at sikre nøjagtige data opsving. Det kan også kontrollere integriteten af ​​de gendannede data og logger alle data fragmenter, som svigter validering.
Professional Moduler
Med tilføjelsen af ​​vores professionelle moduler, Blade® kan gendanne data, som ikke er udvundet af andre retsmedicinske værktøjer eller traditionel carvers. Professionelle moduler tilføjer en stærk evne til dette produkt. Blade® er også ideel til praktiserende læger (eller teknikere med begrænset retsmedicinsk uddannelse), som ønsker at udføre en hurtig og nem data recovery uden at ty til at bruge scripting programmeringssprog eller binde deres vigtigste retsmedicinsk værktøj.
Mobile Phone Forensics
Blade® er særlig effektiv i mobiltelefon forensics. Det kan hurtigt og præcist gendanne billeder, video og SQLite databaser fra mobile telefon hex lossepladser.

READ  Adobe Acrobat XI Pro 11.0.15 Multilingual Incl Patch [Sidste]

Download Blade Forensic Data Recovery Professional 1.12 (x32 / x64)

Blade Forensic Data Recovery Professional 1.12 (x32 / x64) .zip

  

Read more :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *