Avid Sibelius 8.1.1 Build 126 Multilingual Incl Crack [+Patch+Crack
Sibelius er verdens bedst sælgende musik notation software, der tilbyder avanceret, let-til-brug værktøjer, der er bevist og betroede af komponister, arrangører, forlæggere, undervisere og studerende. Og med den nye Sibelius, kan du få adgang til softwaren på mere overkommelige måder end nogensinde.
Compose med en billig abonnement. Own softwaren direkte. Administrer flere kopier med Sibelius netværk licens. Eller komme i gang med Sibelius | Først. Valget er dit. Og med den integrerede Kommentér funktionen, multi-touch gestus, Surface Pro 3 pen support og mere, Sibelius gør det muligt at udtrykke din kreativitet i helt nye måder, uanset om komponere for en live performance, film, tv, medier underholdning.
Få lettere adgang end nogensinde
Abonner, egen, eller komme i gang med Sibelius | Første valget er dit.
Brug multi-touch gestus
Naviger og redigere scores nemmere ved hjælp af multi-touch gestus på din bærbare computer pegefeltet eller Surface Pro 3.
Skriv musik med en pen på en Surface Pro
Tilføj og redigere noter hurtigt med blot et tryk af pennen.
Få op at køre hurtigere
Begynd at bruge Sibelius hurtigt-og nemt flytte til forskellige computere-takket være en moderniseret aktiveringsprocessen.
Tilføj noter og kommentarer
Opret påmindelser til dig selv som du er ved at skrive, eller kommunikere redigeringer og feedback til andre.
Arbejd hurtigere og se flere detaljer på Windows
se alle detaljer i fantastiske klarhed plus adgang til funktioner hurtigere med nye og forbedrede ikoner
Nyheder i Avid Sibelius 8.1:.
Sibelius 8.1 introducerer flere af kundens samfunds top anmodninger fra IdeaScale, demonstrerer Avid forpligtelse til at lytte til kundernes behov. Frigivelsen har til formål at gøre det muligt for musikere, komponister, arrangører og gravører at skabe smukke, præcise, let at læse scoringer mere ubesværet end nogensinde. Sibelius 8.1 indeholder også forbedringer af stabiliteten
Intelligente Pauser -. Forbedret Magnetisk Layout
Indsættelse hviler i din musik lige fået en hel del lettere. Nu helst en pause er oprettet, den nyligt forbedrede Magnetisk Layout værktøj automatisk re-positioner resten at tilpasse optimalt med frasering af dine omkringliggende noter. Hviler i multi-stemme stave også automatisk re-position for at undgå kollisioner. Dette er ikke blot eliminere skulle manuelt reparere note og hvile bump-ups, det gør din score meget lettere at læse. Tjek den før og efter eksempler nedenfor. Det er første gang et program har indbygget algoritmer til at undgå hvile kollisioner og støtte til intelligent placering af pauser.
Få perfekte gentagne endelser
Hvis du nogensinde har skrevet musik med første, anden og tredje gang barer , kan du have brugt en del tid fastsættelse linjer, Sibelius skabte lidt for længe. Det er ikke tilfældet længere. Med layout forbedringer, kan du nu oprette flere tid slutter barer, der vises, og afspille netop den måde, du forventer dem til.
Del din musik lettere-MP3 eksport
Ønsker du at lade din klient, kollega eller venner høre din seneste sammensætning? Du har nu mulighed for at eksportere din score som en MP3 lydfil, hvilket gør det hurtigere og nemmere at sende din musik via e-mail eller over Skype, eller endda sende den på tværs af alle dine sociale netværk kanaler. Ikke alene har du kontrol over bithastighed og samplingfrekvens, vil Sibelius automatisk generere ID3 tags fra din score Info dialogboksen
Systemkrav til Sibelius:.
– 64-bit Windows 7 (SP1 eller senere), Windows 8.1 (ikke Windows RT) eller Windows 10
– 1+ GB RAM
– 1 GB harddiskplads til Sibelius software kun

READ  Unity Asset - Jelly Have Match 3 Komplet Project EDITOR v1.4

Hent Avid Sibelius 8.1.1 Build 126 Multilingual Incl Crack [+Patch+Crack

Avid Sibelius 8.1.1 Build 126 Multilingual Incl Crack.zip

  

Read more :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *