Toinen päivä sain sanan asettaa Google Adwords tilin pieni, rajallinen budjetti 1 miljoona ja 200 tuhatta per päivä, jossa tarjouksen määrä on 35000 kantoja, käynnissä koko aamun, yllättäen ei menettänyt penniäkään, aloin kuumetta!

Phải tiêu được tiền, mới lấy được tiền về

Täytyy viettää rahaa, saada uutta rahaa

mennessä iltapäivällä, Google ei anna rahaa, koska budjetti asetetut suhteellisen alhainen, Google on đểu joka määrittää budjetin, kun enemmän, näytetään sen sijaan korkea hinta, tarjous kuka tahansa voi pitää joku on!

Lake, raportoitu yksityisviesti lapselle, että “hänen mainosvaroja vielä ennallaan, älä ota penniäkään” teet minut haukkomaan hitsi, etuvartio kaikista päänsärkyä, mutta sijoitetun rahan että ei kaikkia pidetään epäonnistui, surkeasti säälittävä!

Aivan, että on indeksi investoinnin ROI: n investointi-indeksi verrattuna voitto investointien jälkeen kampanjan, että jos positiivinen ROI tarkoittaa sitä etua, joten nyt tässä tapauksessa sijoittaja voi syntyä, jos näillä pisteillä?

Viimeksi olet myös työnsi tapaus “ei voida käyttää rahaa Facebook” ad laittaa kaiken tehnyt, mutta joskus se on uusi käyttäjä, niin eivät kuluta rahaa kuin kampanja ongelma!

Takaisin muistamaan hänet viimeisen kerran erikoistunut investointipotentiaalia sivustoja, hän on kertonut minulle paljon, kun sijoittajat haluavat sinun käyttää rahaa, rahaa, ja sanoi, jos käyttämätön määrä tietty aika, vähemmän hän osoittaa, tietenkin rahat on käytettävä oikeaan tarkoitukseen on edistää myyntiä tai lisätä brändin tunnettuutta!

Tällä, vaikka ei enemmän rahaa kuin rahaa kuolla sinne!

Read more :
READ  Go.vn spectacular launch and now look like?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *