Adobe Acrobat Pro DC 2015.010.20060 Multilingual Incl Crack
Acrobat DC (tidligere Adobe Acrobat XI Pro) er den helt reimagined desktop-versionen af ​​verdens bedste PDF løsning. Det omfatter en mobil app, så du kan udfylde, underskrive og dele PDF-filer på enhver enhed. Og med Document Cloud-tjenester, kan du oprette, eksportere, redigere og spore PDF-filer fra hvor som helst – og holde forbindelsen til de seneste filer på tværs af alle dine enheder
Clean funktion lineup
Ansøgningen giver dig mulighed for at skrive ned kommentarer og feedback bruger. en separat ramme i højre side af vinduet, mens læsning plads ikke påvirkes overhovedet
i virkeligheden er dette en af ​​dette værktøj stærke punkter:. interfacet er helt ren, men stadig formår at give en masse værktøjer til at zoome, vælge tekst, trykning, tilføjer bogmærker og mange andre.
Understøttede filformater og hurtige søgninger
En stor ting om Adobe Reader XI er dens evne til at arbejde med CAD-design og geospatiale kort konverteret til Portable Document Format . Også, hvis du har brug for at finde ethvert element i en PDF-fil, programmet tilbyder en omfattende fil søgning motor, der finder det, du har brug for i løbet af få sekunder.
Sikkerhed værktøjer
De sikkerhedsfunktioner giver dig mulighed for at se og arbejde med PDF-dokumenter uden at skulle bekymre sig om ondsindet kode blive henrettet på din maskine. Den “Beskyttet tilstand” og “Enhanced Security” funktioner er designet til at beskytte din computer og yde beskyttelse af data og privatlivets fred.
Konfigurationsindstillinger
Når det kommer til at tilpasse Adobe Reader XI, området Indstillinger giver dig mulighed at ændre en lang række indstillinger. Kommentarer, 3D og multimedier, måling og læsning er tilgængelige, samt stave eller side Units konfigurationer.
Hvis du finder Adobe Reader XI for svært at bruge, programmet indeholder en omfattende hjælp manual. Desværre har du brug for en internetforbindelse for at få adgang til det, hvilket betyder, at du ikke vil være i stand til at læse dokumentationen i offline-tilstand.
En top PDF viewer på markedet
Alt taget i betragtning, med denne software app kan du ‘t få det forkert simpelthen fordi det stadig sætter standarden for så vidt som PDF-dokumenter er berørt. Adobe Reader XI virkelig fungerer som annonceret og er den førende værktøj til visning Portable Document Format filer.

READ  HideALLIP v2016.02.12.160212 Pre-Cracked [Sidste]

Download Adobe Acrobat Pro DC 2015.010.20060 Multilingual Incl Crack

Adobe Acrobat Pro DC 2015.010.20060 Multilingual Incl Crack.zip

  

Read more :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *