Dette er et gæstepost af Ravi Bhatt. Hvis du gerne vil bidrage til vores blog, er du velkommen til kom i kontakt med os.

WordPress er populært. Det er let at bruge. Og gratis.

Men med disse fordele kommer nogle uforudsete risici. Som det gælder open source-software, WordPress fungerer som en magnet for hackere, der fortsat prøver at udnytte dit websted. Du ønsker ikke at vågne op til nyhederne om, at dit websted er hacket, find ud af, at det sender phishing-e-mails eller værre, få suspenderet for hosting og spredning af malware.

Skaden på dit omdømme, selvom du ikke overvejer omkostningerne til at fikse hacket og gendanne dit websted til et sikkert og sikkert niveau, kan være enormt høj. Det kan tage lang tid, før du kan genvinde dine kunders tillid igen. Ikke kun det, men din søgerangering på Google kan også ramme et alvorligt hit.

Her bringer vi dig de top 7 grunde til, at dit WordPress-websted kan blive hacket, og ting, du kan gøre ved det.

# 1 Holder ikke dit websted opdateret

En af hovedårsagerne til, at WordPress-websteder bliver hacket, er, at ofrene ikke holder deres websteder opdateret. Sikkerhedsopdateringer til WordPress er konfigureret til at ske automatisk. Nogle WordPress-brugere deaktiverer imidlertid denne funktionalitet. De vigtigste undskyldninger, der tilbydes af folk, der ikke opdaterer deres websted regelmæssigt, er:

  • At være for travlt, hvilket tvinger dem til enten at forsinke opdateringerne eller ignorere dem helt.
  • Frygt for at påvirke hjemmesidens ydelse. De føler, at opdatering af deres websted vil bremse det eller føre til nogle fejl.

Hvis du falder inden for sidstnævnte kategori, skal du blot tage en fuld sikkerhedskopi af dit websted, før du kører en opdatering. På den måde, selvom noget skulle gå galt under opdateringen, ville du være i stand til at gendanne det til en tidligere, stabil tilstand.

# 2 Har dårlige eller svage adgangskodepolitikker

Er du en af ​​de mennesker, der bruger den samme adgangskode til hvert websted, du besøger? Du skal stoppe med at gøre det. Og dette er ikke et valg, du skal gøre dette, hvis du vil være i sikkerhed. Du skal også stoppe med at være naiv om, hvor du gemmer dine legitimationsoplysninger – for eksempel skal du ikke bruge Google Sheets til at gemme dine adgangskoder. Brug de bredt tilgængelige WordPress-plugins til at håndhæve stærke adgangskoder på hele dit websted for alle brugere.

# 3 Brug ikke et SSL-certifikat

Du udsætter dig selv for en mand i Mellemangrebet, hvis du ikke bruger en SSL-certifikat. En aflytter kan aflytte de data, der overføres mellem browseren og serveren. Den nemmeste måde at forhindre, at dette sker, er at skifte til sikre HTTP'er fra den usikre HTTP ved at installere en SSL-certifikat. Dette skaber et sikkert, krypteret link mellem webserveren og browseren.

Bortset fra at give ekstra sikkerhed, hjælper HTTP'er også med at forbedre placeringerne i søgemaskinerne. Brug af SSL giver dig ikke kun bedre sikkerhed, men det giver dig også bedre SERP-placeringer.

# 4 Brug ikke tofaktorautentisering

Opsætning af en stærk adgangskode er ikke nok; skal du overveje at skifte til en tofaktors godkendelsesproces for at logge ind på dit websted. Dette kræver godkendelse ved hjælp af en anden mekanisme til at logge ind. Dette gør det endnu vanskeligere for hackere at forfalskes og tilføjer et andet lag af sikkerhed til dit websted for at foliere uautoriseret adgang.

# 5 Beskytter ikke wp-admin-bibliotek

Wp-admin-biblioteket er det vigtigste bibliotek i din WordPress-installation. Derfor skal du give ekstra beskyttelse for adgang til dette bibliotek. Dette kan gøres ved at tilføje adgangskodebeskyttelse til wp-admin-biblioteket. Du kan kræve, at brugeren angiver to adgangskoder, før de kan få adgang til dette bibliotek – et til at logge ind og et for at få adgang til WordPress adminzone.

# 6 Brug af dodgy temaer

Du kan blive lokket af websteder, der sælger muntre og billige WordPress-temaer. Det kan virke som en sej, pengebesparende taktik, men du får muligvis et upålideligt tema. Dette betyder, at disse temaer kan være dårligt kodet, mangler regelmæssige opdateringer og yde dårlig støtte.

Du kompromitterer muligvis dit websteds samlede sikkerhed ved at downloade og installere disse tilfældige temaer. Husk, at der ikke er sådan noget som en gratis frokost. Sørg for, at du får dine temaer fra velrenommerede virksomheder, der har eksisteret i lang tid og har opbygget tillid til samfundet. Se efter anmeldelser, ratings og meninger fra populære bloggere.

# 7 Brug af usikker webhosting

Du får det, du betaler for. Der er en perfekt sammenhæng mellem den pris, du betaler for hosting og den kvalitet, du får. Værter, der har råd til at ansætte flere eksperter / fagfolk, er forpligtet til at opkræve mere i forhold til andre. Alvorlige problemer som sikkerhed kan ikke ignoreres eller forsinkes. Du skal gøre nok for at sikre, at din webhostingudbyder kan tilbyde dig sikkerhed og kvalitetstjenester, mens du tilbyder et praktisk budget.

Konklusion

Som det skal være tydeligt for dig nu, at der er mange enkle ting, du kan gøre for at beskytte dit websted mod at blive hacket. Nogle af dem følger nogle grundlæggende procedurer såsom at bruge SSL-certifikater, stærke adgangskoder og totrins-godkendelse. Du kan også overveje at bruge et passende sikkerhedsplugin, der sikrer dit websteds sikkerhed og sikkerhed.

Husk, at det ofte er de enkle ting, der er mest nyttige til at forhindre, at dit websted bliver hacket. Hvad tænker du? Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig med at gøre WordPress lidt mere sikker end det var.

Indlægget 7 grunde til, at WordPress-websteder bliver hacket (og hvordan man forhindrer det), kom først ud på WisdmLabs.

READ  مرحباً بك في دروس ووردبريس الكاملة و المجانية .. - IT MAN
Read more :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *