Overfør-MySQL-brugere

At migrere til en ny WooCommerce-butik er en hård beslutning at tage.

Det er det samme som at flytte huse. Der er en masse indsats og pleje involveret. Og det handler ikke kun om at sikre, at alle dine værdigenstande transporteres sikkert; det handler også om at få tingene sat op rigtigt og sikre jævn drift.

Men alt dette bør ikke afskrække dig. Når alt kommer til alt betyder en ny butik bedre software, flere funktioner og skalerbarhed. Hvad du skal kigge efter, er en måde at gøre hele oplevelsen forudsigelig.

Denne liste over ting, der kan gå galt under migration til WooCommerce kan hjælpe dig med at undgå almindelige problemer. Hvis ikke andet, skal du sørge for at læse vores “Migration Fail-Safe” guide til sidst.

Læne sig tilbage. Slap af. Og gør dig klar til at drive din virksomhed fremad.

Her går.

# 1 Tab af kundedata (ordrer, brugerkonti)

Nu er ethvert tab eller korruption af data et stort problem. Du kan gå glip af afventende ordrer eller miste kundehistorik, der direkte påvirker din virksomhed på en negativ måde. Selvom dette ikke bør være en bekymring, når du flytter fra et WordPress-websted til et andet, kan det ske, når du flytter fra en platform til en anden, hvis data ikke er kortlagt korrekt.

Den bedste måde at modvirke dette tager naturligvis en komplet sikkerhedskopi af alle dine data inden WooCommerce-migreringsprocessen. Forstå, hvordan felter vil blive kortlagt til hinanden. Også, validerer og test de data, der er migreret grundigt, for at sikre, at tingene er på plads.

READ  How to use Vntools in Excel to convert numbers into words 100% OK

# 2 At skulle få kunder til at indtaste følsomme oplysninger igen

De fleste butikkejere har altid denne bekymring for at forringe kundeoplevelsen. Forestil dig, at du skal få kunderne til at indtaste følsomme oplysninger som kreditkortdata igen. Hvis de mener, at noget er galt og mister tillid, vil dit brand blive påvirket.

I tilfælde af at dette er en bekymring, eller hvis det nogensinde sker, skal du sørge for at kommunikere dette tydeligt til dine kunder. Send dem en e-mail eller læg meddelelser på kontosiden. Vær gennemsigtig, så de bliver godt informeret, når de interagerer med dit nye websted.

# 3 Gå glip af gentagne betalinger og abonnementer

De fleste migrationer tager sig af overførsel af følsomme data, såsom kundekreditkortoplysninger. Men Hvis du har en ny betalingsgateway på WooCommerce, du flytter til, kan det være nødvendigt at gendanne abonnementsoplysninger. Dette afhænger af den betalingsgateway, du bruger i din nye butik.

Andre betalingsmetoder, såsom ACH, kan ikke flyttes lovligt til en ny gateway og skal nøjagtigt indstilles af kunden.

# 4 Nedetid for websted

Selvom nedetid af websteder er en realitet, uanset hvem der håndterer migreringen til WooCommerce, kan omfanget af påvirkningen variere. Midlertidig nedetid på stedet, når den nye butik bliver live, forventes. Men så kan ting som ugyldige websteds-URL'er, der fører til sider, der ikke findes fundet, eller mistede meddelelser om databaseforbindelse indikere underliggende problemer, der er vanskelige at løse uden eksperthjælp.

Hvis du oplever nedetid på webstedet – er det bedst at først kontrollere, om din server er i orden. Med WooCommerce kan URL-fejl betyde, at dine omdirigeringer ikke er korrekt konfigureret.

# 5 Ødelagte sider og obskure grænseflader

Komplet butikmigration kan betyde at skulle genskabe hele dit websted. Og hvis du vil bevare udseendet på dit nuværende websted, kan det være en masse arbejde at oprette et lignende websted på WooCommerce. Du skal sørge for, at dit tema er det samme, farveskemaet matcher, at alle knapper er på det rigtige sted osv.

READ  How to set up Google Tag Manager 100% standard for WordPress

Hvad der kan ske, kan der være en forskel i den måde, hvorpå visse elementer (header, sidebar, sidefod) vises, hvilket fører til uoverensstemmelser. Hvis du ikke har erfaring med frontend-udvikling, kan brugergrænsefladen muligvis virke uklar. For eksempel kan tekst og knapper være uforholdsmæssige.

# 6 Fald i søgerangeringer

At placere højt i søgeresultater tager meget tid og kræfter. Og selvom du opretholder det samme sæt URL-adresser, er SEO helt sikkert berørt. Men det er et forventet resultat og burde ikke være en bekymring. Det meste af tiden er det en midlertidig dukkert, indtil Google henter dine links igen, og du opnår dine placeringer.

Det er dog bedst at sikre dig, at du tester alle SEO-parametre og omdirigeringer, når din butik er gjort live.

# 7 problemer med understøttende applikationer

Når du flytter din butik til WooCommerce, skal du muligvis finde ud af, hvordan du får apps integreret med din gamle platform, der arbejder med WordPress. WooCommerce har en bred liste over udvidelser, der også indeholder integration plugins. Du bliver nødt til at downloade eller købe understøttende udvidelser og derefter integrer dine tredjeparts applikationer med WooCommerce og få dem problemfrit til at fungere som før.

Hvis en udvidelse ikke er tilgængelig, er dit bedste alternativ at enten implementere API'en selv eller kontakte en udvikler.

WooCommerce Migration er let, når det er gjort korrekt

WooCommerce Migration

Store migration er ikke vanskeligt. Du skal være opmærksom på mulige scenarier og være klar til at håndtere eventuelle hikke. Tag de nødvendige forholdsregler, sikkerhedskopier dine data, og test alle scenarier, før du gør det nye websted live.

Hvis du tror, ​​at du måske ikke er i stand til at håndtere ovennævnte situationer selv, kan du altid få professionel hjælp.

READ  Integrating brands in WooCommerce Website

Her er også lidt hjælp.

WooCommerce Migration “Fejlsikker” Lyn kursus

  • Giv det tid: Store migreringer kan ikke ske hurtigt. Du kan ikke være på udkig efter hurtige løsninger. Du skal planlægge i god tid.
  • Forstå datakortlægning: Når du flytter til en anden platform, er datafelter muligvis ikke det samme. Du skal finde felter parallelle med hinanden og oprette en eksport-importmatrix.
  • Få alle data klar: Start med at fjerne unødvendige data, ryd op i din database før eksportprocessen
  • Forstå datakortlægning: Under dataeksport og import finder du muligvis ikke den nøjagtige kortlægning af felter mellem de to systemer. I en sådan situation er det vigtigt at bemærke, hvilke felter der kommer til at blive befolket med de nye data og alle begrænsninger.
  • Opret en migreringscheckliste: Liste over alle trin, der er involveret i migrationsprocessen – lige fra antallet af dataposter, der vil blive eksporteret, tilsvarende felter, der vil blive befolket ved dataimport, parametre og brugssager, der skal testes, og mere.
  • Hold en ekspert inden for rækkevidde: Kom i kontakt med en migrationsekspert – en partner, der har erfaring med håndtering af butiksmigrationer.

Det vigtigste af alt, slap af! Og når din nye butik er oprettet, test, test og test for at sikre, at alt fungerer fint. Har du spørgsmål? Kontakt os i kommentarfeltet nedenfor! Held og lykke!

Posten 7 fælles faldgruber med DIY WooCommerce Migration optrådte først på WisdmLabs.

Read more :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *