WooCommerce Migration

Webstedsmigration er stressende.

Især når du har et websted med direkte abonnement med aktive brugere at tænke på. For ikke at nævne de ton af værdifulde bruger- og produktdata, som ikke kan kompromitteres for enhver pris.

Jeg vil være ærlig her. Skift til en ny platform kan være en virkelig vanskelig proces. Når det er sagt, hvis du ved, hvad du laver, vil du komme igennem det helt fint.

Uanset om du overleverer migreringen til WooCommerce-abonnementer dig selv eller få professionel hjælp med det, skal du vide nøjagtigt, hvad dit websted er til, inden du tager springet.

Så lad os komme til det!

# Trin 1: Kontroller, om brugere skal migreres

brugermigration til WooCommerce-abonnementer

Det første trin i din migration afhænger af, hvilken platform dit nuværende websted er bygget på.

Hvis du allerede er en WordPress-bruger, har du intet at bekymre dig om. Da dit WordPress CMS allerede har dine brugere, Du kan direkte hoppe til #Steg 2.

På den anden side, hvis du migrerer til WooCommerce-abonnementer fra platforme som CrateJoy, Recurly, Wix eller Magento, bliver du nødt til at importere dine brugere til den nye WordPress-installation. Dette kan du gøre ved ved hjælp af et importværktøj, ved manuelt indtastning af data eller via en tilpasset importproces afhængigt af hvad der er mest ideel til din situation.

Når dine brugere er migreret, skal du få dem til at nulstille deres respektive adgangskoder. Det MASS Brugere Nulstil adgangskode plugin hjælper dig med at sende en 'password reset' anmeldelse til alle dine brugere. Desværre er dette noget, du ikke kan komme rundt, mens du skifter platforme. Højst kan du vælge at udføre nulstillingen af ​​adgangskode på et senere tidspunkt af migreringen.

#Stap 2: Konfigurer dit betalingsmodul

woocommerce dynamisk prisfastsættelse og rabatter

Vi har set en stor del af vores klienter migrere til WooCommerce-abonnementer, fordi de har et betalingsrelateret problem. Hvis du har haft andre tanker om din eksisterende Payment Gateway, er det nu et godt tidspunkt at overveje at skifte til en ny.

WooCommerce-abonnementer understøtter alle større Payment Gateways. Faktisk kan du vælge mellem en uendelig pool af udvidelser til tilføj funktioner som rabatkuponer, abonnementsbokse og dynamisk prisfastsættelse til dit abonnementswebsted.

READ  Write Seo Standard Content

Når du har valgt en passende Payment Gateway, skal du kontrollere, om integrationsplugin med WooCommerce findes.

Hvis du ikke bruger en populær Payment Gateway, er der en mulighed for, at du ikke finder en klar til brug udvidelse. Hvis det er tilfældet, skal du udvikle brugerdefineret integrationsværktøj.

Intet kan skabe ødelæggelse på dit abonnementswebsted som f.eks. Messed-up-betalinger-symboler. Hvis du ikke får dette trin rigtigt, risikerer du at overoplade dine aktive abonnenter eller overhovedet ikke opkræve dem. Det er bedst at stole på eksperter, mens du opretter et betalingssystem, hvis du ikke har tidligere erfaring med at håndtere noget lignende.

PRO TIP:

Hvis du bruger PayPal Standard, foreslår vi, at du manuelt behandler betalingsoplysningerne under migreringen til WooCommerce-abonnementer.

Jeg forklarer det.

Generelt udløser en begivenhed (som en bruger, der abonnerer på dit produkt / service) på WooCommerce-abonnementer betalingerne via din valgte gateway.

Paypal Standard indstiller på den anden side en automatisk faktureringscyklus, der ikke er baseret på disse begivenheder, hvilket forårsager en afvigelse af betaling med nogle af dine abonnenter, når du skifter fra din eksisterende platform.

Hvis du har andre spørgsmål om dette, er du velkommen til at give en kommentar nedenfor, eller endnu bedre, kom i kontakt med os.

#Step 3: Konfigurer dine produkter i WooCommerce-abonnementer

Migration til WooCommerce-abonnementer

Før overgangen til WooCommerce-underskrifter er det altid bedst at forstå abonnementsarbejdsprocessen for dette plugin.

Der er to typer købsmuligheder, du kan tilbyde for dine produkter eller tjenester, dvs. 'Abonnementsprodukter' og 'Abonnementer'. Både 'Abonnementsprodukter' og 'Abonnementer' er forskellige faktureringsplaner for at bestemme, hvornår fremtidige transaktioner skal behandles.

Lad os udforske dette lidt mere detaljeret.

# 1 Abonnementsprodukter

Når det kommer til 'abonnementsprodukter', kan du tildele standarddata som prisen, salgsprisen, skat og forsendelsesoplysninger osv., Ligesom du ville gøre til et standard WooCommerce-produkt.

I enkle ord, det er mere en direkte købsmulighed for dine brugere hvor varen føjes til en kurv, og derefter behandles ordren. Jeg ved hvad du tænker.

Hvordan er dette a 'abonnement' produkt?

WooCommerce-abonnements plugin tager sig af abonnementselementet af registrering af køb af dette produkt i 'ordrer' og tilføjelse af betingelserne for fremtidige betalinger til et 'nyt abonnement'.

READ  Sådan forberedes din LearnDash LMS til træning i soft-færdigheder

Faktureringscyklus af abonnementsprodukter:

 • Faktureringsinterval og periode
 • Faktureringslængde
 • Prøveperiode og interval
 • Synkroniseringsdato (valgfrit)

# 2 Abonnementer

Et abonnement er en aftale mellem din butik og en kunde om fremtidige transaktioner.

Den største forskel mellem et “abonnementsprodukt” og et “abonnement” er det en ordre er en registrering af en transaktion i fortiden, mens et abonnement er en aftale for transaktioner i fremtiden.

Faktureringscyklus af abonnementer:

 • Faktureringsinterval og periode
 • Prøve slutdato
 • Næste betalingsdato
 • Slutdato

Når du er færdig med at konfigurere dine produkter med de relevante faktureringsoplysninger, kan du gå videre til at importere resten af ​​dine data.

#Step 4: Importer dine data til WooCommerce-abonnementer

Migration

Naturligvis mens du migrerer til WooCommerce-abonnement eller endda på anden måde Sørg for, at du har en sikkerhedskopi af din database og WordPress-filer. Hvis dit nuværende abonnementswebsted findes på WordPress, og du ikke har taget sikkerhedskopier regelmæssigt, kan du tage sikkerhedskopier ved hjælp af værktøjer som BackupBuddy, WordPress Backup Plugin af BlogVault, eller BackWPup som er gratis.

Derefter skal du oprette et iscenesættelseswebsted eller testsite hvis du ikke allerede har en. Nogle webværter tilbyder nu et indbygget iscenesættelsessite. I andre tilfælde er her de trin, du skal følge:

 1. Opgrader dit hovedside til den nyeste version af WordPress
 2. Opsæt eller opdater alle temaer og understøttende plugins på dit websted
 3. Migrer dit live site til et underdomæne
 4. Brug en robots.txt-fil for at sikre, at Google ikke gennemsøger eller indekserer dit iscenesættelseswebsted

Når dit iscenesættelseswebsted er klar, afhænger dit næste træk af, hvilken situation du er i.

Hvis du har et eksisterende WordPress-sted, Du kan kopiere databasen på dit live-site til det nye iscenesættelsessted.

I tilfælde af at du migrerer til WooCommerce fra en ikke-WordPress-platform, skal du importere alle dine kunder, produkter og ordrer til WooCommerce-abonnementer på dit iscenesættelseswebsted (i samme rækkefølge).

PRO TIP:

Sørg for, at plugin WooCommerce-abonnementer forstår, hvilken af ​​de to er dit testsite.

Metadataene inde i din database gemmer URL'et på det levende websted. WooCommerce-abonnementspluginet sammenligner webadresserne på dit live-sted og testwebsted for at skelne mellem de to.

Så når du kopierer databasen på dit hovedwebsted til iscenesættelsen, skal du sørge for, at alle webadresserne udskiftes.

Dette er igen et meget vigtigt skridt i betragtning af, at hvis du ikke får det rigtigt, WooCommerce-abonnementer ender med at opkræve alle kunder på dit live site såvel som testwebstedet. Med andre ord, fakturerer du de samme brugere to gange. Hvis det sker, og siger, at du har 1500 abonnenter, skal du igangsætte 1500 refusionsanmodninger! Eeek!

#Step 5: Test dit nye abonnementswebsted, før du går live

Analyse-Forespørgsel-quote-Anmodning

Ideelt set inkluderer det alt fra kontrol af de ødelagte links på dit websted til test af betalingssystemet.

For tiden er her en liste over nogle grundlæggende ting, du skal være opmærksom på:

 • Opret testbrugere for at kontrollere, om der bliver oprettet abonnementer
 • Test den grundlæggende arbejdsgang til abonnement (tilføj til indkøbskurv og kasse)
 • Sørg for, at betalingerne udløses i henhold til den faktureringscyklus, du har indstillet
 • Kontroller, om disse betalinger er registreret på betalingsgatewayen

Dette er næppe en omfattende liste, men det dækker de vigtigste elementer, du har brug for at se på på ethvert abonnementswebsted. Forbered dig på det værste, og dobbeltkontrol alt, inden du får ændringerne live.

Afsked ord

Vi har set, at mange virksomheder får migrationsprocessen forkert.

Det er en helt anden udfordring at håndtere forkerte webstedsmigrationer. At være klar over, hvad der skal rettes, kan være en monumental opgave i sig selv, hvad så meget som at reparere den foretagne skade. Sådanne oprydningsopgaver er tidskrævende, dyre og rodede.

Kort sagt er det bedst at undgå at sætte dig selv i den situation.

Planlæg hvert trin i migrationen, inden du begynder, og forbered dig på tackle de almindelige faldgruber, du måtte støde på under overgangen til WooCommerce-abonnementer og tøv ikke med at få hjælp, når du har brug for det. Men som jeg nævnte tidligere, hvis du planlægger det og ved, hvad du laver, har du det godt.

Har du spørgsmål? Spørg væk i kommentarfeltet nedenfor. Vi er Officielle WooCommerce-abonnementer Migrationspartnere og ville meget gerne hjælpe dig på enhver måde, vi kan.

Posten 5 trin til en mislykket bevismigration til WooCommerce-abonnementer blev først vist på WisdmLabs.

READ  Afslut pop-ups til WordPress - Den påviste strategi for at øge salget
Read more :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *