quiz-banner

Jeg kunne gå videre og videre om vigtigheden af ​​quizzer, prøver eller andre vurderingsmåder (såsom opgaver), i enhver form for uddannelse.

Nu, LearnDash Quiz-modul er godt. Imidlertid, det er et par skridt væk fra at være STOR.

Listen over quizfunktioner leveret af LearnDash inkluderer flere quizspørgsmålstyper, en quiz-timerfunktion, en mulighed for at blokere de studerendes fremskridt baseret på quizresultater og mere. Men jeg vil sige, der er et par nøglefunktioner, som instruktører mangler.

Her er en liste over 5 funktionsideer til forbedring af quiz i dit LearnDash Quizzing-system:

# 1 Kategoribaseret LearnDash-quizzer

I lighed med værktøjer til oprettelse af kursusindhold er quizspørgsmålstyper nøglen til fantastisk instruktionsdesign.

LearnDash er på niveau med de øverste LMS'er, når det kommer til spørgsmålstypeformater ved at give i alt 8 typer spørgsmål:

  • Enkeltvalg
  • Flere valg
  • Gratis valg
  • Sorteringsvalg
  • Valg af matrixsortering (Matchende)
  • Udfyld det blanke
  • Bedømmelse (undersøgelse)
  • Essay / Åben svar

Det er dog halvvejs tæt på LMS-stors som Moodle (der indeholder ca. 16) og Blackboard (som indeholder 13 spørgsmål om quizspørgsmål).

En funktion, som flere LearnDash-brugere ser frem til, er en dynamiske 'kategoribaserede quizzer'.

Lad os tage et eksempel.

Sig, din lærer har gennemført et helt kursus i 'Digital marketing'. Din ideelle afsluttende test eller quiz vil indeholde en perfekt blanding af spørgsmål relateret til de forskellige emner, der er dækket af dette kursus.

En 'kategoribaseret quiz' giver dig mulighed for dynamisk at trække et specificeret antal tilfældige spørgsmål (tilhørende en bestemt kategori) fra din spørgsmålbank.

READ  Tilføj en manuel opvarmningscache / cache crawler til LiteSpeed ​​cache | WP strande

Antag i dette tilfælde, at de forskellige kategorier var 'Content Marketing', 'Social Media Marketing', 'Inbound Marting' og lignende.

Denne funktionalitet giver dig mulighed for at trække 3 spørgsmål fra kategorien 'Indholdsmarkedsføring', 2 ​​spørgsmål fra kategorien 'Social Media Marketing' og 5 spørgsmål fra 'Inbound Marketing' – afhængigt af hvordan du konfigurerer det.

# 2 Avanceret quiz genoptagelse

LearnDash giver en grundlæggende mulighed for genindtagelse af quiz. Du har muligheden for at give en studerende mulighed for at genindtage en quiz og angive også grænsen for antallet af gentagelser.

Men hej! Du og jeg ved begge, at dette ikke er nok.

Vi har haft flere klienter, der har anmodet os om at ændre netop denne funktionalitet.

På et projekt tilføjede vi f.eks. En 'Genindtast kun forkerte svar'-funktionalitet. Der, når en studerende prøvede quizzen igen, blev alle spørgsmål ikke vist. I stedet blev kun de spørgsmål, som eleven besvarede forkert, vist. Ved intensive quizzer kan dette være en realtidsbesparelse for studerende og give bedre brugeroplevelse.

Genindtag forkerte svar

EN “Genindtast kun forkerte svar” funktionalitet, vi havde implementeret på et klientprojekt

Tilsvarende funktionalitet som f.eks en tidsforsinkelse inden 'Quiz-gentagelse' indstillingen vises, eller tildele studerende kun den højeste score fra flere quizforsøg, kan give instruktører mere kontrol over studerendes aktivitet og fremskridt.

# 3 Detaljeret LearnDash-quizrapportering

De fleste e-learning-webstedsejere forstår vigtigheden af ​​detaljerede quizrapporter. Ikke kun hjælper de med at analysere studerendes fremskridt, men quizrapporter kan også forbedre kurserne.

Som standard, LearnDash giver en mulighed for at downloade quizrapporter på tværs af alle quizzer og alle brugere. Hvis du har fået mange (det er mere end en) quizzer på dit websted for e-learning (og det gætter jeg på, at du gør det), er denne rapport ikke tilstrækkelig.

READ  Administrere adgang til flere brugere på din hosting konto

Hvad der kan hjælpe er pr. quizrapporter eller rapporter pr. bruger. Det LearnDash Pro-panel udvidelse kunne bruges her. Detaljeret quizrapportering kunne udvides til at give rapporter pr. Studerende for alle quizzer og pr. Spørgsmålanalyse.

# 4 Gem & genoptag option

(Nu aftalt, at denne mulighed muligvis ikke er for dem, der kan lide at tilføje tidssensitive quizzer. Du kan måske lide at læse: Tilføjelse af en spørgsmålstimer til quizzer i LearnDash)

For dem af jer, der har detaljerede quizzer, som ikke behøver at blive forsøgt på én gang, er en fantastisk funktionalitet, som du kan overveje at tilføje, muligheden for at gemme studerendes fremskridt, som kan genoptages på et senere tidspunkt.

Indstillingen 'Gem og genoptag' i LearnDash-quizzer eller en indstilling til 'Forsøg senere' kan bruges, når spørgsmålene er applikationsbaserede, og den studerende har ikke mulighed for at snyde!

# 5 Adaptiv quiz

Adaptiv quiz involverer opdatering af quizspørgsmål, mens den studerende besvarer quizzen. Så baseret på de svar, en studerende giver eller deres nøjagtighed, vælges det næste spørgsmål. For eksempel siger, at eleven besvarer de første tre spørgsmål korrekt, og derefter ved hjælp af adaptiv quiz, kan du øge vanskelighedsniveauet for det næste spørgsmål, der vises.

Nu kan dette virke som en langt fremtænkt tanke, men et WordPress-plugin Kædet quiz, og Moodle give en sådan funktionalitet.

Hvilken funktion vil du gerne se?

Idéerne til quizefunktioner til LearnDash, som jeg har foreslået som baseret på flere klientanmodninger, og LearnDash quiztilpasning projekter, vi har håndteret.

Men dine krav kan variere.

Så jeg vil gerne høre dine tanker. Hvilke funktioner vil du gerne se i LearnDash Quiz Module? Tror du LearnDash brug for at inkludere nogen af ​​ovenstående funktioner i dens kerne?

Indlægget 5 Tiltrængte funktionstilføjelser til dine LearnDash-quizzer optrådte først på WisdmLabs.

Read more :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *