Avainsanat taka? Et voi löytää sopiva syy sivuston putoaminen huolimatta tänään tapa yrität tehdä hyvää? Ehkä jokin seuraavista 10 syytä on sinun!

tarina tänään, yrityksesi on suuri verkkosivuilla, kaikki avainsanat yrityksesi ilmestyy jonnekin top 10 Google, ja saat monet asiakkaat odotetusti kuitenkin äskettäin löydetty outoa, ja ranking sivustot viiveellä, kun tarkistaa Google Analytics, kaikki kaatui pää alaspäin kuten nuolet ammuttu suoraan ylös, menee suoraan alas, et tuntui voinut ymmärtää, mitä tapahtui!

Tụt hạng từ khóa không rõ nguyên nhân

Et ole ainoa uhrien alas avainsanoja, etsimme joka päivä ja nähdä 10 ensimmäistä tulosta, tulee olemaan niitä, jotka iloitsevat kiipeää lukkiutumisen toiselle tasolle, mutta myös joka järkyttää, että hiili, joka ei ymmärrä miksi, koska Google vain 10 asentoa ensimmäisen sivun, niin on ihmisiä, jotka ovat pohjassa, ei voi olla asemassa pystyä olla kaksi ihmistä !

on normaali Falling esiintyy edelleen, lisätä sijoitus hyvin, yrität löytää syy tähän ongelmaan? Miten avainsanoja edistää takaisin normaaliksi?

Tämä on vielä esiintyy yleensä päivittäin, mutta tehdä SEO Jam kokenut veteraani, todettiin, että yksi viime aikojen tapahtumat on saattanut vaikuttaa rankingissa, miksi? Kutsuu tutustua seuraaviin 10 syytä!

1, Olet väärässä tutkimuksen tulokset

Google on hyvin älykäs, meidän täytyy testata tuloksia ja useita eri laitteita, sekä alueelliset rankingissa vaikuttaa yrityksesi kirkkaana osoite yksi verkkotunnus, yrittää ideoita Hanoi yleisö voit tutkia tuloksia, että ihmiset ovat kiinnostuneita siitä, mutta olen Bac Giang, minä listalla vähän häiriötä, että Pidin menossa tutkimaan useita tiiviste hänet Bac Giang kuitenkin, Hanoissa rankingissa jälleen odotetusti!

READ  Bitcoin news today (March 5): Need to keep up the sentiment Money Blog

2, Google “Dance”

Tämä käsite vain laahustavat Googlen hakutulosten, jotkut sanovat Google villisti häiritsevää joskus jopa muille sivuille ei liian pettynyt ja silti voi ansaita asiakkaiden millään tavalla, mutta tämä ei tapahdu usein, monet väittivät, että Google Tanssi on osoitus seulontatestin tulokset tai algoritmin päivityksen paljon kuin te tutkia, mitä et näe päivää ennen, vaikka se sijaitsee TOP 5 SERPs!

3, Sinä vaihda liitäntä?

Joskus ja melkein korvasi rajapinnan verkkosivuilla vaikuttaa jonkin verran hakutulosten rankingissa on vain vähän aikaa häiriöitä riippuen kuinka päivittää sivuston, kuten blogit Jam Kirjoittamisen säännöllisesti, vaihda käyttöliittymän kun se on häiriintynyt noin 2 viikkoa Google tarkistaa ja indeksoida koko, vaikka sivusto ei ole pitkä aika, voit päivittää 1 kuukausi, kaksi kuukautta tuloksia takaisin vanha sijainti!

Kun kyseessä on uusi käyttöliittymä optimoitu vielä parempaa, varmista, että avainsanat ovat laskeneet hieman, joten jos uusi verkkosivusto suunnittelu, maksat huomiota linkin ja taitto sekä muita asioita, kuten Schema pitäisi pitää tai vaihda hitaasti!

4, kun uusi sivuston käytettävyyttä

Voi, tämä virhe on erittäin suosittu, mutta varmaan jossa olet ehkä kokenut ennen, uusi verkkosivusto, joka on yleensä hyvin korkea, sitten katosi avainsanat, juuri keskiarvo staattinen, avainsanat ja sivustot tarvitsevat aikaa niiden takaisin, hakemisto ja sijoitus, sinun tehtäväsi on edelleen lähettää ja tehdä niistä paras!

5, heikkolaatuinen linkit

Tämä voi tapahtua aikaisemmin, esimerkiksi Jam edellinen blogi, aina kun menen takaisin etsimään roskapostin on linkki ensin, sitten kiivetä hyvin, päättynyt hyvin katosi, aika tämä linkit takaisin aikaan roskapostin linkin, joten täytyy vain poistaa, mikäli mahdollista, tai keskivaikea päivitetty Google hylkäämistyökalua!

Toinen tapaus, ennen post jonnekin linkit vain, mutta viime aikoina muiden opiskelijoiden jälkeisen minä kaikkialla kaatuu, että linkki tulee huono video, sinun täytyy poistaa se!

READ  Time V4.2.1 - Responsive WordPress Theme

6, menetys linkin laadun

laatu käänteinen voi täysin menetetty, sinun täytyy huolehtia ja seuranta, artikkeli ehkä poistettu, voi laatu linkki sivustoon lopettanut toimintansa, yleiset ehkä olet menettänyt linkki avainsanan laatu putoaa!

7, Hosting huono

latausaikaa, aika sivun timedown normaalia pidempi, tiedätte, nopeus vaikuttaa käyttäjän kokemus listalla ja lisää!

, esimerkiksi Jam blogi täällä, joka päivä tai kaksi laskevan noin 2 tuntia menettävät asiakkaita, jotka nyt on voitettava kytkin uusia toimittajia!

Jokaista isäntä on palvelimella, joka voi olla jopa 300 sivustot ovat käynnissä teille, se on parasta palkata korkean hosting-paketti oikeastaan ​​oma tai ajaa Server!

8, konfigurointi robots.txt-tiedosto väärässä

Joskus löytää avainsanoja alas, menetät indeksin, joten sinun on ehkä tarkistaa robots.txt.tiedostosi, koska tämä on tiedosto, joka sisältää komentorivin, jos ei perillä siitä sitten paras vain default ilman mitään säätöjä, jotka lisäksi voit skannata testaus käyttäen työkaluja, kuten Google testi robotteja tiedosto ylläpitäjät!

9, kilpailijat tekevät paremmin

On hakukoneita, me pelaamme peliä, jossa pisteitä ei koskaan lakannut, eikä kukaan ole voittaja tai mestari, jos tänään olet numero yksi, todennäköisesti vastustajat huomenna enemmän optimoitu ja sijoittui nro 1, jos näet avainsanat, jotka todennäköisimmin lag top he tekevät paremmin kuin te!

10, Google ranking algoritmi muutoksia

Tiedät, nyt teet tämä voi olla totta, mutta voi ensi kuussa se ei ole totta, koska Google on kone, meidän täytyy jatkuvasti kehitettävä siten, että todellinen käyttökokemuksen suuri, se on parannettava vastaamaan käyttäjän oikeus, eikä joku, joka on optimoitu!

Thuật toán Google Penguin

Google Penguin algoritmi

on toisen aikakauden ajan, koneet älykkäämpiä, he haluavat saada paras sisältöä käyttäjille, ei ole suurin yritys, jolla on eniten käänteisiä!

READ  Bitcoin news today (March 12): Gloomy surrounding, many coins fell miserably

Mitä sinun tarvitsee tehdä, on seurata säännöllisesti SEO kansainvälinen yhteisö ei ole mitään uutta, jos ne eivät ole, ne täytyy löytää jotain uutta, niin Google on muuttunut viime aikoina, sinun täytyy mukautua ja jahtaa – tietty tapa tarkastella se on niin!

Ja lopuksi, jos sinulla on muita kommentteja, voit jättää kommentin meille keskustelemaan!

Read more :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *